Bunt Transport Begeleiding - Transportbegeleiding
   
 

Exceptionele transporten waarbij begeleiding is voorgeschreven worden begeleid door een of meerdere begeleidingsvoertuigen.

Het is de taak van deze begeleiders om ervoor te zorgen dat het overige verkeerĀ  attent gemaakt wordt op de afmetingen van het bijzondere transport. En daarbij het transport op een zo veilig en vlot mogelijke manier, met zo weinig mogelijk op onthoudt voor het overige verkeer, te laten verlopen.

De aanwijzingen van transportbegeleiders, dienen te worden opgevolgd.

Ontheffingen
Door ons wordt ook de aanvraag van incidentele en langlopende ontheffingen voor diverse landen verzorgt. Eventueel wordt hierbij gebruik gemaakt van de expertise van collega begeleiders om u ten alle tijden een goede oplossing te kunnen bieden.

Ook ontheffingen voor landbouwvoertuigen breder als 3,0m kunnen wij voor u verzorgen.

Routeverkenning
Om er zeker van te zijn dat de bedachte route voor het exceptionele transporten ook daadwerkelijk op deze wijze verreden kan worden, kan het noodzakelijk zijn om een routeverkenning uit te voeren.

Werkgebied
Ons werkgebied omvat in hoofdzaak Nederland , Belgie en Duitsland met in mindere mate Frankrijk en Luxemburg. Er wordt daarbij internationaal samengewerkt met collega transportbegeleiders.

 
Hoogeindseweg 5
5595 GM Leende (NL)
F: +31 (0)40 206 10 41
M: +31 (0)6 10 88 46 12
IMPRESSIES
Klik op de afbeelding voor een vergroting